İçeriğe geç

Ad Ne Demek Oyun

Ad lolde ne demek?

Önemli LOL terimleri. AA: Temel saldırınızın veya (otomatik saldırı) kısaltması. AD: Saldırı gücü anlamına gelir.

Oyunlarda GH ne demek?

– GH: “İyi yarı” anlamına gelir. GG’nin (iyi oyun) bir türevidir. İyi bir yarı olduğu anlamına gelir.

Oyun arkadaşına ne denir?

Bot terimi tüm oyunlarda ortak olan bir terimdir. İnsan olmayan rakipler veya takım arkadaşları için kullanılan bir isimdir. Botlar bilgisayar tarafından otomatik olarak kontrol edilir.

AC ne demek oyun?

Assassin’s Creed (Türkçesi: Assassin’s Creed), tarihi aksiyon-macera türündeki bir video oyunu serisidir.

ADC nerede oynar?

ADC’ler destekleyici şampiyonlara bağlıdır. Destek şampiyonları saldırı hasarı taşıyıcılarını korur ve altın kazanmalarına yardımcı olur. ADC ve destek şampiyonları alt koridorda oynar. Diğer koridorlar bire bir savaşlar sunarken, alt koridor 2’ye 2 savaştır.

CC ne demek LoL?

CC: Crowd Control veya Türkçe’de kitle kontrolü. Düşman şampiyonlarını oyundan atmak için kullanılan yetenekler için kullanılır, örneğin onları sabitlemek ve sersemletmek için.

GG nedir oyun?

“İyi oyun” anlamına gelen bu terim, kazanılan veya kaybedilen bir oyunun sonunda rakibe söylenebilecek bir centilmenlik sözüdür.

AWP ne demek?

AWP (Arctic Warfare Police) veya önceki oyunlarda adlandırıldığı gibi Magnum Keskin Nişancı Tüfeği, Counter-Strike serisinden bir keskin nişancı tüfeğidir.

GG gibi ne demek?

Oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan bir terim olan GG, aslında “Good Game” ifadesinin kısaltmasıdır. “İyi oyun” anlamına gelir. Genellikle oyuncular bu ifadeyi başarılı oyunlardan sonra birbirlerini tebrik etmek için kullanırlar.

Ez ne demek oyunda?

FTW (For the Win): Kazanmak için oynamak anlamına gelir. EZ: Kolay bir galibiyetten sonra kullanılan alaycı bir ifadedir. BG (Bad Game): Kötü oyunu ifade eder.

NPC kime denir?

NPC (Oyuncu Olmayan Karakter, Türkçe: Oyuncu Olmayan Karakter) veya NPC Wojak, aslen 4Chan’a dayanan bir internet fenomenidir. NPC, hem sağ hem de sol görüşlere sempati duyanlar tarafından karşıt görüşleri ifade etmek için kullanılır. NPC, New York Times, The Verge ve BBC’nin dikkatini çekti ve geniş bir kitleye yayıldı.

VC ne demek oyun?

Sanal Konsol (VC) (Japonca: バーチャルコンソール Bācharu Konsōru), Nintendo’nun Wii ve Wii U ev video oyun konsolları ile Nintendo 3DS taşınabilir oyun konsolu için indirilebilir video oyunları serisidir (çoğunlukla değiştirilmemiştir). Wii’deki üretim 30 Ocak 2019’da sona erdi. 3DS’teki üretim 27 Mart 2023’te sona erdi.

DC ne demek?

Doğru akım (DC, DC (doğru akım) veya sürekli akım), elektrik yüklerinin yüksek potansiyelden düşük potansiyele doğru sürekli akışıdır. Genellikle bir kablo gibi bir iletkende veya yarı iletkenler ve yalıtkanlar içinden akabilir. Doğru akımda, doğru akım alternatif akımdan farklıdır çünkü elektrik yükleri aynı yönde akar.

OP ne demek?

OP kısaltması Over Power yani sınırının sonundaki ek güç anlamına gelir. Bu, oyunda seçilen karakterin bir veya daha fazla özelliğinin en yüksek güce ulaşması anlamına gelir.

DP ne demek oyun?

Deneyim (XP), savaşlarda kazandığınız bir oyun içi kaynaktır. XP, parça ve ekipman satın almadan önce araçları araştırmanıza ve mürettebat üyelerini eğitmenize olanak tanır.

LoL’de ace ne demek?

As: Aynı kişinin aynı turda karşı takımdaki tüm oyuncuları öldürmesi.

LoL nasıl ad değiştirilir?

Riot ID’nizi değiştirme: Riot hesap sayfanıza giriş yapın ve etiketi istediğiniz gibi ayarlayın.

LoL ad carry ne demek?

League of Legends’da ADC, “Attack Damage Carry” (Saldırı Hasarı Taşıyıcısı) anlamına gelir. Temel saldırılarıyla güçlü, sürekli hasar veren ve saldırı hasarı, kritik vuruş şansı ve saldırı hızı gibi saldırıyla ilgili istatistiklerle ölçeklenen bir şampiyonu ifade eder. 8 Temmuz 2020 League of Legends’da ADC, “Attack Damage Carry” (Saldırı Hasarı Taşıyıcısı) anlamına gelir. Temel saldırılarıyla güçlü, sürekli hasar veren ve saldırı hasarı, kritik vuruş şansı ve saldırı hızı gibi saldırıyla ilgili istatistiklerle ölçeklenen bir şampiyonu ifade eder.

AP ve DC nedir?

AP, saldırı gücü anlamına gelirken DC, yıkım kapasitesi anlamına gelir. AP, temelde bir karakterin saldırısının enerji çıktısıdır ve etki alanına bağlı değildir. DC, temelde saldırınızın boyutu/miktarıdır ve karakter menziline bağlıdır.26 Ekim 2021AP, saldırı gücü anlamına gelirken DC, yıkım kapasitesi anlamına gelir. AP, temelde bir karakterin saldırısının enerji çıktısıdır ve etki alanına bağlı değildir. DC, temelde saldırınızın boyutu/miktarıdır ve karakter menziline bağlıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir