İçeriğe geç

Beşiktaş Stadyuma Hangi Otobüs Gider

Beşiktaş stadı hangi durakta inilir?

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’na Metro ile Ulaşım: Aracınızı İSPARK Yenikapı Marmaray Büyük Otoparkına park ettikten sonra M2 Taksim – Hacıosman metro hattını kullanmalı, Taksim metro istasyonunda inmeli veya Elmadağ – Gümüşsuyu istikametini kullanarak stadyuma ulaşabilirsiniz. 10 dakikalık yürüyüş.

Beşiktaş’a hangi otobüs gider?

Özel; Beşiktaş’a özellikle Taksim, Sarıyer, Mecidiyeköy ve Kadıköy olmak üzere birçok merkezi konumdaki semtten kolayca ulaşılabilmektedir. Beşiktaş Meydan durağına 62, 30A, 29C, 27E, 129T, 43R, 559C, 58A, 41E, 63, 29D, 27SE, İST-19, 58N, U2, 36L, 40B numaralı otobüslerle kolayca ulaşılabilmektedir.

Şişli’den Beşiktaş’a hangi otobüs gider?

40, Şişli bölgesi Taşkışla’da Şişli/Beşiktaş lokasyonuna giden son otobüs aracıdır.

Alibeyköy’den Beşiktaş’a hangi otobüs gider?

İstanbul Alibeyköy’den (M7) Ortaköy, Beşiktaş’a gitmek için öncelikle Alibeyköy metro istasyonu – Son Durak Yönü durağından 50T numaralı otobüs hattına binerek Beşiktaş Stadyumu – Taksim Yönü durağına gidin.

Beşiktaş stadı hangi ilçede?

Beşiktaş ParkıWikimedia | © OpenStreetMapTam adBeşiktaş ParkKonumDolmabahçe, Beşiktaş, İstanbul, TürkiyeKoordinatlar41°02′21″K 28°59′39″D23 satır daha

Beşiktaş için hangi metro durağı?

Beşiktaş’a toplu taşıma ile ulaşmak için metro hattı tercih edilebilir. Bunun için en yakın metro bağlantısına ulaşmanız ve ardından M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız gerekir. Bu hat ile Taksim durağında inip Beşiktaş’a giden minibüslere binebilirsiniz.

30 m nereye gider?

30M (İETT) otobüs hattı 30M’nin ilk durağı Beşiktaş Peronlar olup son durağı Beşiktaş Peronlar durağıdır. 30M (Beşiktaş Platformları-Beşiktaş Platformları) günlük olarak çalışmaktadır.

H3 nereden kalkıyor?

H-3 otobüs hattının ilk durağı Atatürk Mahallesi – Atakent 2.Etap Yönü olup son durağı İstanbul Havalimani Garaj – Son Durak Yönü.

28 T hangi duraklardan geçiyor?

BEŞİKTAŞ PERONS – Beşiktaş.DENİZ MÜZESİ – Beşiktaş.MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ – Beşiktaş.KABATAŞ – Beyoğlu.FINDIKLI – Beyoğlu.SALIPAZARI – Beyoğlu.TOPHANE – Beyoğlu.KARAKÖY – Beyoğlu.Daha fazla ürün…

Mecidiyeköy Beşiktaş arası hangi otobüs?

25G, Şişli bölgesinde Mecidiyeköy-Beşiktaş güzergahına giden son otobüs aracıdır.

27T nerelerden geçer?

KALKIŞ – ŞİŞLİŞLİ MERKEZ.MECİDİYEKÖY VİYADÜĞÜ.GAYRETTEPE.ESENTEPE.ZİNCİRLİKUYU-ÜNİVERSİTE.LEVENT.FABRİKALAR.

30A hangi duraklardan geçiyor?

BEŞİKTAŞ PERONS – BeşiktaşBARBAROS BOUVARI – BeşiktaşYILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ – BeşiktaşERTUĞRUL SİTESİ – BeşiktaşDARPHANE – BeşiktaşBALMUMCU – BeşiktaşZİNCİRLİKUYU METROBÜS – BeşiktaşALI SAMİ YEN – Şişli.Daha fazla ürün…

50L Beşiktaş nereden kalkıyor?

50L numaralı otobüs hattı (Beşiktaş Peronlar – Alibeyköy metro istasyonu), Beşiktaş Peronlar durağından başlayıp Alibeyköy – Son Durak Yönü metro istasyonunda sona eren 14 duraktan oluşmaktadır.

Marmarayla Beşiktaş’a gidilir mi?

Yenikapı Marmaray, Beşiktaş’ta Yenikapı Marmaray mevkiinde bulunmaktadır ve en yakın toplu taşıma durağı Aksaray yönüne doğru Yenikapı Marmaray’dır.

50’n nereye gidiyor?

50N (İETT) 50N numaralı otobüs hattının ilk durağı Alibeyköy Metro – Son Durak Yönü olup son durağı Harbiye Askeri Müze – Mecidiyeköy Yönü durağıdır. 50N numaralı hat (Alibeyköy Metrosu – Harbiye Askeri Müze) her gün çalışmaktadır.

Beşiktaş Belediyesi hangi durakta inilir?

Beşiktaş bölgesinde Beşiktaş Belediyesi’ne en yakın metro istasyonu hangisidir? Beşiktaş Belediyesi’ne en yakın metro istasyonu Yıldız’dır.

Kadıköy stadı hangi durakta?

Ayrıca Söğütlüçeşme Tren İstasyonu ve Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı’na da yakındır.

Başakşehir Stadyumu hangi metro durağında?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’na en yakın metro istasyonu Olympia’dır. 6 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Galatasaray Stadyumu hangi durakta inilir?

Stadyuma ulaşım M2 metro hattı ile sağlanmaktadır. Bu hattaki yolcular Sanayi Mahallesi durağında inip Seyrantepe’ye aktarma yaparak stadyuma ulaşabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Karkamış Escort